bober6662 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Co myślicie odciąć tą poparzoną część żeby nie gniła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Jeśli jesty twarda to nie ma potrzeby. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Jeśli jesty twarda to nie ma potrzeby. To się stało dopiero kilka godzin temu więc jeszcze nic nie wiadomo na razie jest twarda wszystko chyba zależy co będzie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_s Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Swoją drogą Sarco tak blisko Euphylli to proszenie się o kłopoty. Ona w nocy potrafi się wyciągnąć by dopaść wroga. Cytuj Akwarium 216L, sump 90L. Maszynownię obsługuje odpieniacz Twistman OB150INT. A za słońce robi lampa Giesemann 1x250W HQI 4x24W T5. W charakterze nadzoru średniego jest sześć kotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Swoją drogą Sarco tak blisko Euphylli to proszenie się o kłopoty. Ona w nocy potrafi się wyciągnąć by dopaść wroga. Hehe nie nie to nie euphyllia poparzyła mi sarco tylko Clavularia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 U mnie sarco miał już konflikt i z euphylią i z clavularią i z quadricolorem i ze wszystkich potyczek wyszedł bez szwanku. To naprawdę jest twardy koral, chociaż oczywiście lepiej go na takie próby nie wystawiać (moje błędy, jego stres). Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach