zyyys Zgłoś Napisano 22 Lipca 2012 Witam. Czy ktoś z forumowiczów ma i używa lub używał tego pudełka? Ja zamontowałem w swoim zestawie i nie do końca jestem zadowolony. Wygląda bardzo ładnie, jest białe idealnie pasuje mi do mojej szafki, ma niezly przepływ, dwa dursa i dosyć sprawne zawory do regulacji nie ma grzebienia i ładnie spływa woda tzn efektownie ale niestety stosunkowo szybko się zapowietrza no i już dwa razu wpadł mi do niego błazen przelatując aż do sumpa zamontowałem w sposób następujący: jedno durso wyjąłem i dałem zamiast niego rewizję, a na drugim na końcu spływu przy sumpie dałem zawór ustawiłem zawór w sumpie i w pudełku , poziom trochę poniżej rewizji, wszystko działa niby ok tylko ten wodospad mi za duże bąble robi i się zapowietrza. Macie może jakieś sugestie? Cytuj 90x60x40 "][/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyyys Zgłoś Napisano 23 Lipca 2012 Nikt nic? jestem jedynym posiadaczem? Cytuj 90x60x40 "][/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach