Skocz do zawartości
grzeniu3754

Reputacja lub odejscie

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem dowiedzieć się skąd się bierze w "prawie forum" reputacja o danym forumowiczu....

mam reputacje -2 jestem forumowiczem częściej odwiedzającym forum i piszący więcej postów niż niektórzy od roku 2009, a ja jestem od 2011 lub 2010.

chamstw i wylgaryzmów nie używam, przekrętów na targowisku nie stosuje a mimo to ktoś mi utrudnia życie na tym forum wpisując mi do dzienniczka ucznia -2.

Więc tu się nasuwa pytanie.

Czy na tym polega zabawa w bycie forumowiczem że raz jest gorszym a raz lepszym zależy jak loteria stwierdzi czy ktoś dał ciała lub komuś się nudziło i sobie oczernił jedno imię czy login. Pytanie jest to do założycieli forum.

Albo jakoś się dogadamy albo usuwam się z forum i kończymy na tym moją znajomość z wami a szkoda bo dobrzy ludzie tu są i napewno się zdziwili że pisze z taką sprawą... gdybym był chamem już bym nawrzucał wulgaryzmów usunął konto bądź nie i jechał na nieprawdziwych danych i nowym loginie a tego nie zrobię bo chcę wyjaśnienia tej sprawy. Inaczej bym nie pisał.

Zapraszam kolegów i koleżanki do wypowiedzi i rozmów.

Pozdrawiam Grzegorz.

no i nawalili Ci 7 plusów na pociechę...Przecież to forum to nie poker,rzeczowe wypowiedzi, nie robienie se jaj z niedoświadczonych,dbanie o Język Ojczysty na pewno przyspoży Ci zasłużonych plusików :unworthy: ale styl "na złość mamie odmrożę uszy" IMHO nie jest w stylu tego Forum.Pozdrawiam

Pozdrawiam, Piotr

"Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dieter25

Rafał czemu nie wywalasz takich śmieci?? mam na myśli wątek :welcome:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał czemu nie wywalasz takich śmieci?? mam na myśli wątek :welcome:

Amen :coffee:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duch Niki wiecznie żywy :clap:

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.