Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

spoko chcesz IKS full opcja i do tego jeszcze na GWARANCJI

to jest do wzięcia :)

p.s

kiedyś założyłem taki wątek - oj się działo - uważaj byś teraz nie zebrał ( - )

spoko spoko wszystko pod kotrolą ,tylko po co te nerwy na forum ,przeciez to logiczne że szczepki i inne rzeczy sie kupuje ,no nie raz od znajomego za jakiegoś browca ,ale takie tematy to najlepiej nie odpisywać ,bo po co? pozdro :coffee:

Edytowane przez MAREK75 (wyświetl historię edycji)

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam poważna propozycje wrecz do moderatorow. jesli ktos w dziale kupie/sprzedam/przyjme zaczyna watek ze cos przyjmie to ma obowiazek pokazac akwarium w dziale "nasze akwaria". serio mowie. bo widze ze zaczynaja sie mnozyc osoby nowe, ktore by korale najchetniej wrzucily do slodkiego z glonojadami. a mysle ze taki wymog to nie problem jesli ktos cos poszukuje. przynajmniej bedziemy wiedzieli czy delikwent ma szczere zamiary czy tylko chce sie pobawic koralkiem.

zgadzam sie, mimo ze sam biedny to mam troche rzeczy ktorymi moglbym poratowac swiezego morszczaka ale chcialbym widziec gdzie oddaje moje zyjatka - bo po co tracic czas skoro rownie dobrze moglbym je wyrzucic do kibla

zoasy to kwintesencja koralowców

solanka ponownie kreci się od czerwca 2016

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo dobry z jedną modyfikacją : moim zdaniem takie ograniczenie powinno być tylko dla ogłoszeń "przyjmę",

tak, tak, o to mi chodzilo tylko niedopowiedzialam ^^

i ja osobiscie zagladala bym bo akwarystyka to nie jest czysta komercja ale tez mozliwosc pomocy innym. niektorzy bywaja bezinteresowni a moze ja mam cos co mi lezy a komus bedzie chodzic :)

Edytowane przez Mehi (wyświetl historię edycji)

pozdrawia Magda :)

100l niefoto -start styczen 2013

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żarty jakieś zaczynamy znowu kiedyś bany się posypały :realmad: za przyjmę i oddam

Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/..,

zapraszam po szczepki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AnT

żarty jakieś zaczynamy znowu kiedyś bany się posypały :realmad: za przyjmę i oddam

ty się nie denerwuj bo znowu w szpitalu wylądujesz :harhar:

p.s

jak IKS aktualny to przyjmę :thumbup:

Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mi wygląda na tę samą osobę, najpierw jakiś gość z numerem /nie pamiętam nicka/ potem jakaś niby Kobitka.Ktoś nas próbuje walić w rogi. Proponuję ignorować takie posty.

Pozdrawiam, Piotr

"Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AnT

To mi wygląda na tę samą osobę, najpierw jakiś gość z numerem /nie pamiętam nicka/ potem jakaś niby Kobitka.Ktoś nas próbuje walić w rogi. Proponuję ignorować takie posty.

najlepiej niech mod zamknie i po sprawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yes,yes,yes. zaśmiecanie forum :thumbup:

Pozdrawiam, Piotr

"Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja przyjmę komplet alum z zimówkami, koła 16stki bo do mojego miętka nie mam, a żona mi suszy głowę że to niebezpieczne w zimie.

Pozdrawiam Kabaret :welcome:

............i :close:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.