Lizard Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Trylogia "Hobbita" J.R.R. Tolkiena wg Petera Jacksona! Tak, tak, TRYLOGIA! Pierwsza część już w tym roku (światowa premiera 28 listopada), 2-ga część koniec 2013, termin 3-ciej jeszcze nieznany!!! ZAPOWIEDŹ Co myślicie o podzieleniu? Chcielibyście zobaczyć Silmarilion na ekranie kinowym? Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać, jestem wielkim fanem twórczości Tolkiena. Edytowane 31 Lipca 2012 przez LiZaRd (wyświetl historię edycji) Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owler Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Też to lubie, jak byłem młodszy to siedziałem w tamtym świecie. Być może jak obejrzę to wrócę wspomnieniami:). Zobaczymy jak im wyjdzie ta ekranizacja. Cytuj 3) Zbiornik 120x80x73h -700L - start 15/05 2020, + sump 130x55x55 - 390L + szczepkarium 100L 2) Rafka 130x55x55L - 390L (z panelem), start 23/10/2016 1) Początek słonego - Akwa 190L start 24.08.2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 czekam niecierpliwie ) Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Ksiazki i owszem :-) natomiast ostatnia czesc Wladcy Pierscieni byla dla mnie pierwszym filmem, na ktorym wyszedlem z kina w polowie Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeRsErK Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Z jednej strony fajnie bo będzie wiecej dobrego fantasy do oglądania z drugiej przeraża mnie, że końcówke podróży hobbita będę oglądał już jako prawie 40latek ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 kasa kasa kasa komercja aż kipie Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeRsErK Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Jak jest popyt to czemu nie miałby na tym Jackson trzepać kasy - nie rozumiem? Zresztą nikt nie zmusza iść na to do kina ;] Ja osobiście czekam jeszcze na Cloud Atlas Wachowskich - zapowiada się miodny mózgotrzep :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premiero Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Ksiazki i owszem :-) natomiast ostatnia czesc Wladcy Pierscieni byla dla mnie pierwszym filmem, na ktorym wyszedlem z kina w polowie Trzeba było nie czytać książki, wtedy byś z przyjemnością obejrzał do końca. Cytuj 300x80x80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSz Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Czy Hobbit jest aż tak złożony żeby dzielić go na 3 części ? Moim zdaniem powstanie z tego jakaś opera mydlana. Natomiast Silmarilion... TAK, bardzo chciałbym obejrzeć go na ekranie. Ale to chyba zostawili sobie na koniec bo to pewnie najtrudniejszy "scenariusz" do zekranizowania. Edit... Osobiście chenie obejrzałbym dobrze zekranizowany cały cykl Diuny Herberta. Edytowane 31 Lipca 2012 przez TomekSz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 no co wy 3 części z tego będą ale 3D nie planują ?? Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Ja z checia pujde to zawsze jakies oderwanie od tej szarej diabelnej rzeczywistosci w naszej polsce. a potem zawsze pomarzyc sobie mozna o tym lepszym swiecie ^^ Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Mam nadzieję, że nie popsują. Hobbit rozpoczął zamiłowanie do Tolkiena, mam nadzieje, że ekranizacja tego nie zakończy. Btw. u mnie w mieście jakiś maraton ogłosili w kinie helios, noc z Władcą pierścieni, ale chyba nie dam rady wysiedzieć Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) Trylogia "Hobbita" J.R.R. Tolkiena wg Petera Jacksona! Tak, tak, TRYLOGIA! Pierwsza część już w tym roku Musialem 3 razy przeczytac , bo nie rozumialem....Ło matko - toż to bedzie sieczka.... Ci co nie czytali, polecam Silmarilion, Hobbit, Wladca Pierscieni - dokladnie w takiej kolejnosci offtop: Ja czekam na "Wieczna wojne" Ridley'a Scotta, ale chyba sie nie doczekam Edytowane 31 Lipca 2012 przez patersan (wyświetl historię edycji) Cytuj Perc 90 - 270L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) We Wladcy Pierscieni chyba wiecej sie dzieje i te 3 duuugie czesci byly OK, ale czy wystarczy Hobbita? Oby ekranizacja dorownala geniuszowi Tolkiena. Film Wladca Pierscieni chyba dorownal, prawda? Moje ulubione sceny (m.in. ze wzgledu na muzyke) to przejscie Morii i scena, w której Tuk spiewa Denethorowi z przebitką szarży konnicy. A wasza? ps. na starość, znużony poważnymi tematami "prawdziwego życia" uciekam jednak częściej do Swiata Dysku niż świata baśni Tolkiena Edytowane 31 Lipca 2012 przez AdamB (wyświetl historię edycji) Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 31 Lipca 2012 Co do tematu, obojętne jest to czy podzielą go na 2 czy więcej części czytałem wszystkie książki i nie czekam specjalnie na film. A co do Silmarilion-a to raczej nie da się tego sensownie nakręcić, jak ktoś czytał to wie o co chodzi. Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach