Skocz do zawartości
Pawel2000

Sprzedam Tunze Stream 6060 i 6100 NOWE

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, mam do sprzedanie pompę tunze stream 6060 i 6100. Pompy są nowe, nieużywane. Info na priv.

120/60/60 - 430l, 2x400W 20KK BLV, Wavebox + 6100 + 6060 + 6045 + 6025

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy takie "common law" i weszło nowe rozporządzenie- przy każdym ogłoszeniu należy podawać ceny i ew. zdjęcia.W przeciwnym razie ogłoszenie będzie usuwane.

Szykuje powrot do morszczyzny w wielkim stylu :)

TYLKO WIDZEW

''Su ludia,ktorich mam proste v pici:-)))''

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i tak powinno byc :)pawel_jaw

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dlaczego nikt tego jeszcze nie wywalil ? ;););)

-------------------------------------------------------

160 x 70 x 70 (800l)optiwhite, sump 200l, BK 250 intern, ATON 2x250 Watt (E40) + 4x54 W T5, pompa zwrotna red dragon 6500, cyrkulacja 2 x 6100 tunze + multikontroler, FR509, Profilux, pompki grotecha - balling i ZEOvit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo prawo nie działa wstecz,a ogłoszenie ukazało się PRZED ustaleniami na temat ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, gdzie są ogłaszane rozporządzenia? Jakoś nie zauważyłem takiego linka lub hasła "zanim umieścisz ogłoszenie/post przeczytaj uważnie!!!". Poza tym chyba nikt nie podaje cen w postach?!?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel2000 powyzsze rozporzadzenie jest juz na forum w postaci przyklejonego postu w dziale "Targowisko", dzieki za sugestie.

Wszelkie wazne rozporzadzenia staramy sie przyklejac w formie postu na samej gorze w danym dziale.

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc!

Powiem co mi lezy na duszy.

Otoz czytajac w niemczech ogloszenia prawie od razu (czesto tlustym drukiem) napisana jest cena. Nie wiem skad to sie wzielo, ze w Polsce tych cen prawie sie nie podaje. Przeciez to ogloszenie nie jest kompletne. Po co mam tracic czas i pytac sie kogos o cene, jezeli sam sprzedawca jej nie podaje?

Za 700zl.kupilbym te pompy a za 2000 nie. Ale nie chce mi sie nawet pytac ile kosztuja tylko szukam ogloszenia z cena i w spokoju rozwazam, czy jest to dla mnie tyle warte czy nie. Przepraszam, ze nie na temat ale gnebi mnie to juz kilka lat i nie ma nic wspolnego z Pawlem 2000.

Pozdrawiam

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to ja tez tego nie rozumiem dlaczego nie możnaby od razu podać cen nazwijmy to umownych czy do negocjacji, przeciez jak napisze maila to i tak się dowiem, tylko po co tyle zachodu...

tak sie akurat składa, że mam sterownik (singlecontroler) do tunze i szukam pompy

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak:

Tunze 6100 cena 1200 do negocjacji

Tunze 6060 cena 500 do negocjacji

Jak już pisałem pompy są nowe, nieużywane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.