refish Zgłoś Napisano 11 Września 2012 (edytowane) witam wymienie się miękasami takimi jak capnella razem z grzybkiem na skalce zoa zielone ok 30 polipów i 15 rhodactis sarcopyton ,ukwial zielony ma okolo 5 cm 2sztuki i inne zapraszam Edytowane 11 Września 2012 przez roboakwa (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.TOM.T Zgłoś Napisano 11 Września 2012 no, a jakieś fotki.....? 200x70x60 + 240L.sump , ośw.T5 10x80W ,cyrkulacja 2x tunze6080 + 2x JVP102 ,obieg tunzemaster10076.03 , odpieniacz skimz sv253 , reaktor wapnia START: grudzień 2007r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
refish Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Nie wiem co robię nie tak ,za co jakiś dzieciak daje mi minusy generalnie to mi lata bo to jest dziecinada ale za co minus ,że wymienić chce koralowce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi_18 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Minus za początkowy brak zdjęć, ponieważ byłem zainteresowany a ogłoszenie beż zdjęć jako takie nie powinno mieć miejsca i proszę nie dzieciak, gdyż pewnie o mnie Ci chodzi. Może do dinozaurów nie należę ale to że jestem pewnie młodszy nie uprawnia Cie do nazywania mnie dzieciakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 12 Września 2012 Przepraszam za offtop ale .. jogi_18, wszystko pięknie, szkoda tylko że w dziale "oddam - zamienię" nie ma obowiązku dodawania zdjęć. Ta zasada dotyczy tylko "sprzedam". Jeśli jesteś zainteresowany danym tematem to kontaktujesz się z ogłoszeniodawcą na PW i prosisz go o wysłanie kilku fotek na maila, albo o wstawienie w pierwszy post, a nie jedziesz człowiekowi po reputacji, nawet go nie informując za co i dlaczego. Dałeś roboakwa minusa i jak myślisz czy bez Twojego wyjaśnienia w powyższym poście domyślił by się chłopak za co dostał ? Bo według mnie na chwilę obecną wychodzi na to że on dostał minusa za Twoją nieznajomość regulaminu ... 1. Użytkownik wystawiający przedmiot na sprzedaż ma obowiązek podać cenę przedmiotu, zamieścić również jego zdjęcie lub link do zdjęcia . Umieszczanie zdjęć (autentycznych a nie poglądowych) dotyczy również szczepek, skały i wszelkich przedmiotów sprzedaży przy których walory wizualne mają wpływ na decyzję o zakupie, a także kontakt do siebie, najlepiej gdyby był to numer telefonu lub inna forma kontaktu która pozwoli na sprawną komunikację sprzedawca - kupujący. Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi_18 Zgłoś Napisano 12 Września 2012 To w takim razie Przepraszam najmocniej za błąd z mojej strony Pomyliłem działy, myślałem że przeglądałem dział Sprzedam. Jest Plus dla wyrównania i jeszcze raz przepraszam za gapiowską postawę przy okazji będzie UP dla ogłoszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach