cromags Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Jak w temacie, czy ktoś kupował u nich zwierzaki? Opisy na stronie są mierne więc się boję w ciemno brać a mają kilka fajnych okazów w przeciwieństwie do cen... Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Tylko doczytaj czy mają faktycznie. Bo to wygląda jak wklejony atlas tylko z adnotacją że na zamówienie. Odbieram to raczej jako kpiny. Edytowane 23 Września 2012 przez tomasz (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags Zgłoś Napisano 23 Września 2012 No właśnie dlatego pytam bo coś za fajnie to wygląda. Ty Tomasz masz blisko do Żarek, możesz sprawdzić :namacalnie" jak sklep wygląda Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Jak będę przejeżdżał to sprawdzę. Jednak z ilości zwierząt jaka figuruje 193 szt dostępne "na wyczerpaniu" jest z dziesięć. Reszta "na zamówienie". Edytowane 23 Września 2012 przez tomasz (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniell Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Witam, mam pytanie udało się Panu ustalić coś w temacie sklepu reeftank.pl w sensie stanu zdrowia sprzedawanych zwierząt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniell Zgłoś Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Witam, pierwsze zakupy zrobione w reeftank.pl Parę dni temu pytałem czy ktoś robił zakupy w sklepie reeftank.pl, podszedłem do tego sklepu z dużą ostrożnością bo nikt nie odpisał mi na temat tego sklepu na tym forum ani też nie mogłem znaleźć opinii o tym sklepie w google obawiałem się żebym nie trafił na firmę ,,krzak,, tym bardziej że większości ryb mają na zamówienie. Za ryzykowałem i zamówiłem klika ryb które normalnie w sklepach w Warszawie są rzadkością i to jeszcze na specjalne zamówienie, efekt końcowy taki że: Zamówione ryby trafiły do mnie w bardzo dobry stanie dodatkowo w cenie bardzo konkurencyjnej co sami możecie sprawdzić na ich stronie. Pan Maciek u którego zamówiłem ryby okazał się bardzo konkretny i uczciwy, dodatkowo co mi się po raz pierwszy raz w życiu trafiło facet po sprzedanych już rybach i otrzymanych pieniądzach sam z siebie zadzwonił i zapytał czy ryby dotarły i czy wszystko jest w porządku. Takie zachowanie przekonało mnie ze mam do czynienia z pełnym profesjonalizmem i pasjonatom a nie zwykłym sprzedawcą trzepiącym kasę – ale to tak w moim prywatnym odczuciu. Pozdrawiam, Daniel Edytowane 30 Września 2012 przez Daniell (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hatiras Zgłoś Napisano 21 Października 2012 Mogę z czystym sumieniem polecić Maćka, ryby ściągane na zamówienie w doskonałej kondycji. Cytuj Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 Ten sklep jeszcze istnieje? Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach