Cergoth Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Przy zasypaniu RO odpowiednia iloscia tej soli, nastepnie wrzucenie do wiaderka grzalki zeby woda miala temp taka jak w akwa i malutkiej pompki cyrkulacyjnej, na dnie nawet po 2h zostaja mi male ilosci soli. Ta reszte wrzucam do sumpa. Czy mial ktos kiedys taki przypadek ? Cytuj PhospHATE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darrad Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Cześć. Ja od około dwóch miesięcy używam tej soli i muszę powiedzieć że u mnie rozpuszcza się bardzo dobrze. Po około 15-tu minutach mieszania woda jest idealnie klarowna i nic nie zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cergoth Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Mi przy robieniu 15L solanki, na dnie zostaje malutka ilosc bo to jakies 1/2 lyzeczki (albo i mniej). Poza tym jestem zadowolony z tej soli. Cytuj PhospHATE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mzurawblue Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Fakt , ostatnia partia jakos wolniej sie zozpuszcza potrzebuje paru godzin na dobre wymieszanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq Zgłoś Napisano 30 Września 2012 ja najpierw wlaczam grałke i cyrkulację, sypię sól mieszam...15-20 min jest gotowa, chociaz najczęsciej mieszam wieczorem i wlewam z rana. rozpuszcza się git Cytuj http:// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Używam tej soli od zawsze i w poprzednim akwa też jej używałem i zawsze rozpuszczała się pięknie i bardzo szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach