Gość buczi82 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Chcialbym przedstawic troszke inna wersje w targowisku jak na innych forach, bedzie bardziej czytelnie, jak dla mnie zycie i sprzet w jednym to troche za duzo... ZYCIE SPRZET SZUKAM ZYCIE - WYMIANA SPRZET - WYMIANA ODDAM OPINIA SPRZEDAJACEGO - KUPUJACEGO Tak jest na UR i jak dla mnie jest bardzo czytelne... Moze i nie korzystam z targowiska na naszym forum, ale czasem jak czegos szukam to za duzo stron do przewalenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Jestem za chciałem dziś poszukać wątków ze sprzedażą życia i musiałem wertować, a tak było by all w jednym. Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Taki podział nie był by złym pomysłem, napewno było by to bardziej czytelne Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Zmiany w trakcie, niedługo będą widoczne Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 30 Września 2012 :thumbup: Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seaweed Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Bardzo fajnie "targowisko" rozwiązane jest na tym forum: http://www.terrarium.com.pl/forum/gielda.php?c=502 wchodzimy w odpowiedni dział np. Sprzedam Gady, Płazy, Małe Ssaki i po prawej stronie,na górze możemy wybrać sobie ogłoszenia z konkretnego miasta lub województwa.Wydaje mi się to naprawdę przydatną opcją Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość buczi82 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Sorka za dodatkowa prace dla Modkow aha i dzieki hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Przekombinowane jak dla mnie. Obecna forma jest optymalna. Im jest mniej podkategorii tym łatwiej coś wyszukać. A tak będzie niezły burdel Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Przekombinowane jak dla mnie. Obecna forma jest optymalna. Im jest mniej podkategorii tym łatwiej coś wyszukać. A tak będzie niezły burdel Jakim cudem ma być burdel jak wszystko będzie posegregowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Będzie za co ludzi napominać Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 1 Października 2012 (edytowane) a ta całkiem przy okazji, czy to że temat "ostrzeżenie" wylądował w offtopicu to na stałe i celowe działanie, czy tak już będzie ? Edytowane 1 Października 2012 przez Piostu (wyświetl historię edycji) Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 1 Października 2012 już wróciło... błąd w sztuce.. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi Zgłoś Napisano 1 Października 2012 @SkoczekPL , moja uwaga jest skierowana do działu sprzedam/archiwum !! Często dochodzi do tego, że jeśli czegoś szukam (wiem, że konkretna osoba coś sprzedawała) to nie mogę tego znaleźć po jakimś czasie gdyż osoba sprzedająca dany przedmiot usunęła - po sprzedaży !! Nie zostaje żaden ślad po przedmiocie, opisie, cenie, itd Więc wychodzę z założenia, że archiwum jest niepotrzebne lub należało by zmienić zasady obowiązujące na targowisku dotyczące PIERWSZEGO postu dotyczącego sprzedaży i jego modyfikacji w jej trwaniu Pozdrawiam Rafał Cytuj AKWARIUM - ok.650litrów w obiegu !!! ZBIORNIK ZALANY !!! START 07.11.2012r. Akwarium 150x65x60+sump 80x40x45, LR 60kg., odpieniacz mBK200, obieg NJ6000, lampa LED PS Phobos, i takie tam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Rafi a do czego miałyby to być potrzebne, był okres że nie było możliwości edycji na targowisku i tworzył się niezły bałagan, szczególnie w postach z wieloma sprzedawanymi pozycjami. Jeśli chcesz mieć dowód że zawierałeś transakcje wystarczy nie usuwać korespondencji priv. W archiwum targowiska nie ma możliwości edycji postów. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi Zgłoś Napisano 1 Października 2012 (edytowane) @kmirko ja nie chce edycji w targowisku/archiwum !! Czasami jest tak, że ktoś coś sprzedaje a NAM jest to na chwilę obecną nie potrzebne. Lecz za jakiś czas okazuje się, że jednak przydałby się ten przedmiot I tu zaczyna się : ktoś coś miał : - w jakim stanie, -jak długo czegoś używał, -za ile sprzedał i okazuje się że tego już zupełnie nie ma. Więc do czego było stworzone Archiwum, bo według mnie do wglądu że ktoś sprzedał dany opisywany przedmiot za daną kwotę a nie pozostawił wpis SPRZEDANE Pozd. Edytowane 1 Października 2012 przez Rafi (wyświetl historię edycji) Cytuj AKWARIUM - ok.650litrów w obiegu !!! ZBIORNIK ZALANY !!! START 07.11.2012r. Akwarium 150x65x60+sump 80x40x45, LR 60kg., odpieniacz mBK200, obieg NJ6000, lampa LED PS Phobos, i takie tam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Niezła zagwózdka dla administratora Jak to ugryźć technicznie żeby pomysł funkcjonował. Sam czasami wracam aby sprawdzić na jakim poziomie kształtują się ceny za życie czy używany sprzęt. Archiwum zostało stworzone żeby oddzielić nieaktualne oferty od tych aktualnych. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 1 Października 2012 przepraszam za offtop bardzo fajnie brzmi temat "oddam życie" - dział dla samobójców? "przyjmę życie" - też całkiem niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach