Jointela Zgłoś Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Witam jest to aukcja grzecznościowa prezentuje wam zbiornik mojego znajomego można kupić go całego lub na części. Nie znam wszystkich elementów ale to można zapytać sprzedającego. Jego numer 602 605 338. Cena za całość 3500zł do negocjacji. ODBIÓR osobisty Katowice Akwarium 120x65x50h Oświetlenie 6x54W 3 pompy cyrkulacyjne (prawdopodobnie 2 jvp 1 marea) Odpieniacz Sera Marin Ho 400 33kg żywej skały Grzałka Sera 300W Żwir 25kg Obieg Hydor 2800L/h Stelaż Sump Życie Murena gymnothorax fimbriatus -- 450zł acanthurus binotatus -- 145zł Korale sinularia dura 200 zł alveopora 240 zł porites 360 zł lemnalia+3discosomy 135 zł clavularia 260 zł Edytowane 11 Października 2012 przez Jointela (wyświetl historię edycji) Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Powiedz kumplowi że by się wstydził takie zdjęcia Ci dawać do ogłoszenia.Syf,kiła,mogiła i bagno.To mi tylko na język przychodzi.A ten las Aiptasji to pewnie w gratisie?Sorki ale nie wytrzymałem.Jak chce coś sprzedać to niech najpierw doprowadzi to do porządku.Że też ludzie wstydu nie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciekelkk Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 I ja się dołączę do w/w komentarza po co się ludzie decydują na morszczyzne pierw. niech utrzymaj kaktusa by nie wysechł potem inny kwiatek a po wielu latach jak już nabędą odpowiedzialności za decyzje wówczas jakieś małe akwarium z głupkami może molinezja w najlepszym przypadku skalar .... Powiedz kumplowi że by się wstydził takie zdjęcia Ci dawać do ogłoszenia.Syf,kiła,mogiła i bagno.To mi tylko na język przychodzi.A ten las Aiptasji to pewnie w gratisie?Sorki ale nie wytrzymałem.Jak chce coś sprzedać to niech najpierw doprowadzi to do porządku.Że też ludzie wstydu nie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach