Pietruszka Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 skoro kapiom sie "polepszyło" to moze i morskim na ekspozycji. Bylem ostatnio w krakowskim zoo. Poza czysta szyba, różnic jakoś nie widzę. 4 ryby, jakiś grzybek, reszta padaka. Luft , w krakowskim zoo , akwarium morskie zostało przebudowane przez firmę Extremecorals ( taka reklama informująca wisi ) i nie wiem kiedy byłeś , ale zbiornik morski jest taki , ze nie jeden z forumowiczów takiego w domu nie ma . Wiec nie wiem czemu takie bzdury piszesz ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Generalnie Łódź jest słaba jeżeli chodzi o akwarystykę, strasznie wszyscy dziadują no i dzieciaki teraz chcą mieć tablety a nie rybki. W mojej najbliższej okolicy nie ma nikogo kto by miał nawet bojownika w ...kuli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietruszka Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 A co do Manufaktury , a raczej zbiornika morskiego , dzwoni sie do Warszawskiej instytucji WWF , Pani Małgorzata ( jak dobrze pamiętam zajmuje sie morszczyzną ) , i zgłasza tragiczny stan zbiornika i mordowanie zwierząt , a oni robią swoje . Efekt gwarantowany , toczenie piany na forum do niczego nie prowadzi , a jeden telefon zapewne poskutkuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Pietruszka@ tak zeby podkreslic, czytales date cytowanego przez Ciebie postu? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietruszka Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Teraz przeczytałem , aż sie zarumieniłem ;-) , człowiek omylną istotą jest , co widać na załączonym poście ! Muszę okulary przetrzeć haha ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 Pietruszka@ tak zeby podkreslic, czytales date cytowanego przez Ciebie postu? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Może post i stary, ale temat zewsząd aktualny, także warto mieć namiar na taki numer. Na marginesie, ja ten wpis sobie zapisałem, ot tak na przyszłość. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 Gaber@ chodzilo mi raczej o naskok na Lufta z wypowiedzi z przed poltora roku... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Zuchwa Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Akwarium raczej pójdzie pod młotek samo szkło zapewne też zostanie sprzedane obecnie jeszcze stoją te zbiorniki ale mają zostać zamknięte a na pewno dotyczy to tego ostatniego Słonowodnego reszta Słodkowodna nie wiem czy zostanie czy też zniknie Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 zbiorników już nie ma zostały zlikwidowane w Listopadzie, przynajmniej w oczy nie razi a ryby są w dobrych rękach Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach