irek1972 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Witam wszystkich po skąńczeniu szafki czas nadszedł na akwarium i sump mam pytanie gdzie najlepiej lub u kogo zamówić nowe akwarium wymiar 120x55 x50 h oraz sump 108x45x45h.Proszeę o szybkie podpowidzi bo mi sie urodzinki zbliżają i chce zamówić na prezent sobie pozdrawiam jeszcze raz irek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Pewnie ile osób odpowie tyle będzie opinii Jeśli chodzi o jakość wykonania to dobre opinie przynajmniej swego czasu zbierał AM - ale być może bardziej opłacało by Ci się poszukać czegoś bardziej w pobliżu Ciebie żeby transport nie kosztował drugie tyle co samo szkło. Btw - a poprzednie szkło kupiłeś gotowe czy robiłeś na zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 15 Października 2012 XXXXX naprawde tanio, jakość wyśmienita i super cena. Edytka: Nie wolno podawac linkow do sklepow ktore nie sa sponsorami NR Pozdrawiam Tester Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek1972 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 poprzednie kupiłm zamawiałem w sklepie star fish przesyłka nie była taka droga i byłem zadowolony ale tera chce zamówić opti i szukam solidnej firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 15 Października 2012 tu masz strone z akwrium zamawianym w XXXX : http://nano-reef.pl/...kosteczka-180l/ ja jestem w trakcie realizacji zamówienia wiec zdjęciami nie mogę się popisać Edytka: Nie wolno podawac linkow do sklepow ktore nie sa sponsorami NR Pozdrawiam Tester Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek1972 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Nie podajemy linkow do sklepow akwarystycznych nie bedacych sponsorami NR. Pozdrawiam Tester Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek1972 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 ptanko z jAKIEGO NAJLEPIEJ SKLEPU ZAMÓWIC ?/aquarium sklep/,/rośliny akwariowe/,/aqua medic /ten pierwszy jest najtańszy ale zawsze jest te ale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach