Andrar Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 zaciemnienie nie podzialalo...wylazi na nowo...;-)narazie nie swiece wogole...zobaczymy jak szybko sie bedzie regenerowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) a mi sie udalo usunac dino ( kilka punktow gdzie sie namnazal ) :-) Proces: Wata na spadzie ( lub skarpeta ) Dluga pipeta KENTa i .. wydmuchiwanie i tak przez 2 dni co chwile gdzie tylko widizalem ze jest dino to go cmyk , cmyk i latal po akwa Po czym spadal do sumpa czyli na wate Teraz go nie ma :-) Edytowane 2 Listopada 2012 przez sledzik-wawa (wyświetl historię edycji) Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrar Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 no to graty ;-))....jutro odessam co sie pojawi i zaciemnie jeszcze na 2 dni....jestem dobrej mysli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrar Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) wczoraj oddessalem to co wyszlo...wylazi jeszcze ale jest o NIEBO lepiej...same niedobitki...bede odsysal na biezaco...mam pytanie...kiedy mam zrobic pierwsza podmiane wody...pierwsza jako pierwsza..bo jeszcze nie robilem... Edytowane 4 Listopada 2012 przez Andrar (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach