MR_CUBE Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Pływający czyścik mistrz drugiego planu Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Pływający czyścik mistrz drugiego planu Taki tam problem z hardware'm . Byłem skupiony na languście. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Hhe Tak mi sie od razu rzuciło w oczy Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) a to łakomczuch gratuluje udanych łowów Edytowane 26 Listopada 2012 przez golob1210 (wyświetl historię edycji) Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Czyści, dobrze że nie Tytanic Jestem pod wrażeniem, twoich filmów, są bardzo naturalne, pracujesz w TV czy jak. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Świetny połów Teraz ją na patelnie a co danie królewskie Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Adama praca to w sumie wystąpienia publiczne ale dla publiki zamkniętej - ta która zapłaci Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Adam, to teraz jeszcze przeszklone drzwi do sumpowej szafeczki musisz sobie strzelić Piękny zwierzak, byłem bliski kupienia takiej langusty do swojego baniaka - też bym musiał drzwi szafki na szklane zmieniać Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 @MR_CUBE - za role drugoplanowe też dają Oskary ;-) @golob1210 - jedna krewetka koktailowa to cały dzień roboty dla niej, dlatego tak rośnie i w butelkę nie dała się złapać bo jej wąsy mają ok. 40 cm rozpiętości @helmofon - dużo występuję przed ludźmi i nie boję się też kamery, zresztą lubię filmować i fotografować, montować @pirotechnik - czekam aż @presidento założy baniak, bo powinna wrócić do niego @Bartek_Łódź - studenci na PŁ nie płacą ;-) @kapuhy - Kamil, jest piękna i rośnie nawet do 40 cm długości pancerza, ale pamiętasz w Poznaniu były takie ok. 5 cm więc wszystko przed Tobą. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Gratuluję udanych łowów i relacji. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Gratuluję udanych łowów i relacji. To ja dziękuję za pułapkę, bo bez niej to by były nici z połowów. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach