draco1984 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Heh, znowu nie wygrałem. Jak ktoś z Was wygra to... ... je nie potrzebuję aż 50 baniek :]. Ot na bierzące wydatki... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaktus Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 o! 2 liczby trafilem to chyba moj rekord! na ostatniej kumulacji mialem 3 linijki i ANI jedenj liczby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Ja mam trójkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baz Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Jak zwykle nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 a ja chyba pierwszy raz w zyciu trafilem w totka - i to dwie trojki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 a ja chyba pierwszy raz w zyciu trafilem w totka - i to dwie trojki Zeby tylko Ci woda do lba nie uderzyla baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomer34 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 dziwne ,głównej szóstki nie trafiono ,ale z "plusem" było aż 7 trafień,to już nie loteria ,to złodziejstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 nie zagrałem W Warszawie byly niezle kolejki do kolektur i co by człowiek zrobił z taką fura kasy ? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 nie zagrałemW Warszawie byly niezle kolejki do kolektur i co by człowiek zrobił z taką fura kasy ? Ja bym sobie coś na cyjano kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach