szwagier Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Witam Do sprzedania mam pompę NewJet 3000. Pompa ma około 3 miesięcy, użyta parę razy do przepompowywania wody pomiędzy akwariami. W komplecie są też oryginalne króćce przyłączeniowe których nie ma na zdjęciu. Cena 190 Wysyłka kurierem gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 PW Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bebell Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Witam Do sprzedania mam pompę NewJet 3000. Pompa ma około 3 miesięcy, użyta parę razy do przepompowywania wody pomiędzy akwariami. W komplecie są też oryginalne króćce przyłączeniowe których nie ma na zdjęciu. Cena 190 Wysyłka kurierem gratis dam 150 z wysyłką jak ci pasuje to pisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwagier Zgłoś Napisano 18 Listopada 2012 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Witam mogę dać 160zł z wysyłką. 190zl to trochę za dużo - na e rybce kupisz taka za 200zl nową z dostawą. Pozdrawiam Arek 420l w obiegu - start 20 luty 2015 http://nano-reef.pl/...lone-krolestwo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkov Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Witam a cena bez bez wysyłki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach