kapuhy Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Nie, w rzeczywistości pobór energii jest taki jak na wykresie-czyli maleje wraz z wysokością, na jaką pompuje wodę. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Mam pytanie. Zakupiłem pompę Tunze Silence 1073.04 do akwa, bo wcześniejsza OR 3500 strasznie buczała. Niestety ta pompa również buczy. Stoi na "gumkach" podłączona do hydrauliki kawałkiem węża silikonowego, niczego nie dotyka. Czy ktoś miał podobny problem?? Nie wiem czy reklamować, czy może pompa się dotrze, choć sam w to nie wierzę. pozdro Cytuj Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Daj jej kilka dni na dotarcie, dopiero potem działaj jeśli się nie wyciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach