krzlew Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 cześć ma ktoś pomysła jak złapać bandytę, żre, łamie , wciąga za skały korale ,boje się go, grubość kciuka i około 60 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seal Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 moze to murena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 daj fote ocenimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Ale, hicior, zwykła pułapka z butelki nie wypali, potrzebna rura z zapadką. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 gilotyna ... taka jak do cygar... Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 No to kota wpierdzielil, a powaznie moze sprobowac flubenazolem? Cytuj Pozdrawiam ZHO http://www.akwa.aip.pl http://www.akwa.cba.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 gilotyna ... taka jak do cygar... Pomysł dobry masz plusa, ale czy @krzlew z niego skorzysta. Najlepiej ponoć takiego gagatka zanęcić na żarcie, tylko w co go złapać. Chyba trzeba zrobić pułapkę z rurki PCV. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Łap go dla mnie przyjeżdżam Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Łap go dla mnie przyjeżdżam Grzegorz, cały czas mnie zadziwiasz - akwarysta pod prąd - czyli najwięcej piękna znajdziesz tam gdzie najmniej się spodziewasz. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Pomysł dobry masz plusa, ale czy @krzlew z niego skorzysta. Najlepiej ponoć takiego gagatka zanęcić na żarcie, tylko w co go złapać. Chyba trzeba zrobić pułapkę z rurki PCV. dziękuję, ale plusy wyłączyli... skubani.... chyba widziałem koteczka.... , naprawdę widziałem koteczka... Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 pomyłka,wieloszczet siedzi w skale pod kominem nie ruszając tyłka ,mordą aliena obgryza talerze na drugim końcu zbiornika mierzącego 120 cm .dzis rano prawie udało się go wyciągnąć polowanie z szczypcami, niestety pościłem przy drugim uderzeniu obciąłem z 20 cm .odpieniacz do teraz wywalił ponad pół naprawdę sporego kubka mocno zółtej wody .bydle potrafi spore korale wciągać pod skały , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 No to kota wpierdzielil, a powaznie moze sprobowac flubenazolem? nie mam pojęcia o czym piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 nie mam pojęcia o czym piszesz Lek na pasożyty dostępny u weterynarza. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 rano spanikowałem ,zaspany jak zobaczyłem jak to wygląda zacząłem drugą ręką szukać wiadra pod akwa ,moglem go rzucić na podłogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 rano spanikowałem ,zaspany jak zobaczyłem jak to wygląda zacząłem drugą ręką szukać wiadra pod akwa ,moglem go rzucić na podłogę Wrzuć jak możesz foto lub wideo, zobaczymy gagatka z przyjemnością. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 nie mam pojęcia jak by mu cyknąć fote wychodzi tylko w nocy w akwa jest zupełnie ciemno najmniejszy ruch, hałas powoduje ze na wstecznym chowa się w skale ,mam latarkę czołówkę z czerwoną diodą na to światło najwolniej reaguje ,jest niesamowicie szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof-Toruń Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Witam tu masz swojego "przyjaciela" , u mnie dwa takie malenstwa byly ,jednego udalo ni sie zlapac skromne 70kilka cm drugi po jakims roku padl chyba zbraku jadla (30krewetek-roznych, dwie goniopory i jeszcze kilka korali ) http://pl.reeflex.net/tiere/2279_Eunice_sp02.htm lub http://pl.reeflex.net/tiere/958_Eunice_gigantea.htm Edytowane 15 Listopada 2012 przez Krzysztof-Toruń (wyświetl historię edycji) Cytuj 1200-sump250-2x250hqi,4x54t5-250kg LR,elektronika aquamedic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach