Astis Zgłoś Napisano 28 Października 2014 Posta wyżej znów nie mogę edytować więc piszę posta pod postem - znów od ostatniej aktualizacji trochę czasu minęło jednak to nie znaczy, że nic się nie działo! Ostatnio powstała taka konstrukcja gdzie podstawa może być obniżana lub podwyższana przez zastosowanie prętów z pexi średnicy 10mm odpowiedniej długości. oraz taka prosta konstrukcj na NCM 3500 i rurze fi 180 mm z olbrzymim kubkiem pieni jak szalony pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Witam Arku. Mam małe pytanko do body fi120 350mm wysoka przejscie do kubka 40mm i kubek fi 120 wys. 150mm. Jaką dobrać do tego pompę. Z góry dziękuje za odpowiedz. Arek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astis Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) wg mnie wystarczy coś do 1500 l/h np. przerobiony aquael circulator 1500 l/h jeszcze zależy w jakim zanurzeniu ma pracować? Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Astis (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedz,a ile u ciebie kosztowała by ta pompa po przeróbce plus zwężka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astis Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Nie wykonuje takich przeróbek aktualnie z powodu braku czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 OK dzieki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onestone Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 SIema,gdzie takie mocowanie kubkla można dostać.Będe wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach