kbos Zgłoś Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Witam z pewnych powodów osobistych, ale przede wszystkim z braku czasu na to cudowne hobby, jestem zmuszony sprzedać swoje akwa. w skłąd zestawu wchodzi: szkło 30x30x35 filtr FZN-3 grzałka z regulacją temperatury aquael easyheater 75W oświetlenie 2x11w duo+dwie dodatkowe świetlówki żywa skała ok 4kg (nie jestem pewien) żywy piach (z tego co pamiętam to w nowym opakowaniu było coś ponad 3kg) odpieniacz mini skimmer (bardzo ładnie pieni) Kent A&B mikro i makroelementy (po 3/4 pojemnika) pokarm dla rybek test na KH Salifert (zrobiłem 10 testów tylko nim) sól Kent (jest jakaś połowa opakowania) wyłączniki czasowe x2 wężyk do spuszczania wody/robienia podmianek x3 karnistry na wodę 10l każdy czyścidełko do szkła termometr mała popmka (dobra do mieszania) życie: cavularia kilka odmian zoa dwie odmiany monti dwie odmiany anthelii xenia dwie odmiany grzybkow discosoma (razem 3 grzybki) glon caulerpa ślimak turbo błazenek reszta to jakieś tam małe ślimaczki i rozgwiazdy cena za całość to 499zł gdyby ktoś byłby zainteresowany poszczególnymi przedmiotami oferty proszę o PW (w pierwszej kolejności życie) tel. 781 579 902 lub 511 344 466 proszę dzwonić po 15:00 gg.: 2369728 Edytowane 23 Listopada 2012 przez kbos (wyświetl historię edycji) Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 podbijam ;] Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) up...... Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kbos (wyświetl historię edycji) Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
browarek Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Jestem zainteresowany sprzętem, jak będziesz sprzedawał po życiu Edytowane 5 Grudnia 2012 przez browarek (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2012 up Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2012 zostało: -z życia: -glon caulerpa -jeden grzybek -xenia -kilka polipków zoa -1.5kg żywej skały -jakieś 2kg żywego piachu przy zakupie całego życia które zostało cena 70zł oraz został: -cały sprzęt jeśli ktoś się zdecyduje na kupno całej reszty to za całość która pozostała - 350zł Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 sprzedane proszę o zamknięcie tematu Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach