adzios Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) 1) Lobophyton 12cm x 10cm x 9cm wysokości: 50zł 13) Pavona decussata zielona fluo: 30zł zapraszam z własnym worem lokalizaja Warszawa Jelonki nie wysyłam, nie dowożę rezerwacje max 3 dni wszystko to co w 1 poście widzisz jest aktualne Możliwa zamiana na ZOA, SPS, quadricolor rozmiar: szczepki są na podstawkach o średnicy 3cm tego typu: szczepki były "zasadzone" na podstawkach 3 tygodnie temu - na 100% są zdrowe i ładnie rosną. Kontakt 5 3 5 006 066 Edytowane 18 Grudnia 2012 przez adzios (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Biorę nr 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adzios Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 (ł)UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adzios Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 dalej aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 szczepeczki pierwsza klasa, dzieki i pozdrawiam zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adzios Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2012 Aktualizacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamszot Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2012 Jeśli aktualne poproszę 6 i 9 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 wykupilem wszystko zostal lobo i pavona dobre szczepy - brac komu trzeba zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) wykupilem wszystko zostal lobo i pavona dobre szczepy - brac komu trzeba pawcio nie wszystko ja też się załapałem Edytowane 20 Grudnia 2012 przez wa1ker (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach