Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Czy to co jest na zdjęciu moze być cyjano bo nie bardzo wiem jak wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Czy to co jest na zdjęciu moze być cyjano bo nie bardzo wiem jak wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Albo to mam nadzieje ze to nie jest cyjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Albo to mam nadzieje ze to nie jest cyjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3PIOTR4 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Na pierwszym zdjęciu nie widzę cyjano, na drugim chyba jest. Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Sory ze tak mi po dwie wstawilo ale coś mi padło w iPhone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Czy to co jest na zdjęciu moze być cyjano bo nie bardzo wiem jak wyglada W celu rozwiania wątpliwości zerknij na moją historyczną plantację cyjano, u Ciebie najprawdopodobniej to początek cyjnao. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Tez mam podobnie.Na pierwszym zdjeciu 100% nie cyjano (wyglada na glony wapienne),na drugim bankowo cyjano. baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Na pierwszym zdjęciu nie widzę cyjano, na drugim chyba jest. To jak to zwalczyć jeśli masz jakiś pomysł to słucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 W celu rozwiania wątpliwości zerknij na moją historyczną plantację cyjano, u Ciebie najprawdopodobniej to początek cyjnao. To tak ma to wyglądać w fazie końcowej to nie bardzo chce coś takiego oglądać możesz mi poradzić jak sie tego pozbyć jak jest jeszcze tego malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 To tak ma to wyglądać w fazie końcowej to nie bardzo chce coś takiego oglądać możesz mi poradzić jak sie tego pozbyć jak jest jeszcze tego malo Ja poszedłeb brutalnie ChemiClean'em, wg. instrukcji. Potem z odpieniaczem nie mogłem dojśc do porozumienia przez prawie dwa dni i od tamtej pory już ponad 3 miesiące jest spokój. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Ja poszedłeb brutalnie ChemiClean'em, wg. instrukcji. Potem z odpieniaczem nie mogłem dojśc do porozumienia przez prawie dwa dni i od tamtej pory już ponad 3 miesiące jest spokój. Możesz mi powiedzieć jaka jest przyczyna pojawienia sie cyjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Weź kolego poczytaj dział dla nowicjuszy,poszukaj trochę a nie zaśmiecasz forum tematami które są już tutaj od dawna. http://nano-reef.pl/forum/57-plagi/ Edytowane 30 Listopada 2012 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Weź kolego poczytaj dział dla nowicjuszy,poszukaj trochę a nie zaśmiecasz forum tematami które są już tutaj od dawna. Kolegi to poszukaj w szkole jeśli cię temat nie interesuje to go nie otwierają kazał ci ktoś chciałeś coś mądrego napisać czy co każdy ma prawo napisać jeśli chce sie czegoś dowiedzieć nie byłem pewien czy mam czy nie mam cyjano i już wiem ze mam a ty idź śledzić gdzie indziej czy ktoś coś zasmieca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Dużo masz tego cyjano? To z drugiej foty odessij i już, nie ma co panikować. Na pierwszej focie masz glony wapienne. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 Dużo masz tego cyjano? To z drugiej foty odessij i już, nie ma co panikować. Na pierwszej focie masz glony wapienne. Tylko w paru miejscach sie pojawiło tak właśnie zrobię odsysanie powinno załatwić sprawę dzięki wielkie za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 No ja wszystko rozumiem, ale jakieś podstawy języka polskiego powinno się znać, zanim się na polskie forum napisze. Abstrachując już od tego, że temat jest wałkowany codziennie od lat... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 No ja wszystko rozumiem, ale jakieś podstawy języka polskiego powinno się znać, zanim się na polskie forum napisze. Abstrachując już od tego, że temat jest wałkowany codziennie od lat... Abstrachując,to jak się komuś coś wytyka,może warto samemu pamiętać,że słownik ortograficzny nie ma zębów i nie gryzie !!! Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Od 8 lat żyję poza Polską, mi wolno robić błędy, przynajmniej na interpunkcję staram się zwracać uwagę Wracając do tematu, jeśli zbiornik jest młodszy niż jeden rok, nie ma tematu, trzeba przeczekać... Edytowane 30 Listopada 2012 przez AquaManiac (wyświetl historię edycji) Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach