Skocz do zawartości
Irmina

Zmiany Regulaminu forum od stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :rolleyes:

Od 1-wszego stycznia 2013r wprowadzonych zostanie kilka zmian w regulaminie NR. W związku z coraz większą popularnością naszego forum wśród reklamodawców od stycznia prosimy wszystkie osoby, które do tej pory na NR zajmowały się sprzedażą komercyjną a nie mają statusu "Sponsora" o zaprzestanie tego typu działalności oraz o kontakt z działem reklamy reklama@nano-reef.pl.

Nie jest to zamach na Targowisko, gdzie oczywiście można się wystawiać i zaopatrywać w sprzęt oferowany przez użytkowników. Mam tu na myśli osoby czy firmy regularnie oferujące swoje usługi czy produkty.

Ci, którzy zdecydują się na wykupienie przestrzeni reklamowej na naszym forum otrzymają, oprócz możliwości wyświetlania banera reklamowego dostęp do swojego własnego forum sponsorskiego. Obecnie również to działa a korzystają z tego reklamujące się u nas sklepy informując Was o swoich dostawach, nowościach - wydarzeniach.

Dzięki temu wszyscy będą mieli równe szanse na zaprezentowanie swojej oferty oraz unikniemy dotychczasowej "partyzantki". Sądzę, ze poprzez zalegalizowaniu swojej działalności stwarzamy pewien parasol bezpieczeństwa dla kupujących, którzy mogą na forach sponsorskich wyrażać swoje opinie o produktach czy usługach danego użytkownika.

Liczę na Wasze zrozumienie - porównywałam sytuację na innych forach i widzę, praktycznie tam gdzie pojawiają się reklamodawcy wprowadzono podobne rozwiązania.

pozdrawiam serdecznie

Irmina Pedinkowska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.