bober6662 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Witam tak mnie zastanawia czy mieliście taki przypadek jak ja dzisiaj...ostatnio wrzuciłem grzybka do akwa i sobie leżakował obok lobo i dzisiaj tak na niego patrze a on jest pokryty z jednej strony jakąś wydzieliną która wychodzi z zewnętrznej strony mojej lobophilli takie jakby macki wyciągnęła i nałożyła na tego grzybka śluz tak jakby miała go chęć wciągnąć i zjeść...dziwne to zachowanie,miał ktoś taki przypadek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Normalna walka o terytorium. Często sie zdarza. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 lobo na wiele cm potrafi wybałuszyć swoje wnętrzności by zabić sąsiada karmiona zauwazyłem, że mniej atakuje, ale przestrzen miedzy koralami to podstawa tak czy siak pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 No nie spodziewałem się że taka pani jest groźna dla innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 u mnie tak załatwiła swojego czasu favitesa Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach