Maćko Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Jak sie mieszka w bloku to ciezko skladowac wode, :)a kwiatkow az tyle nie mam Cytuj 250 L , Tunze 1073.40 ,2xTunze 6045 + Jebao Wp-25, Deltec sc1455, Słoneczko 8x39W i inne pierdoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 Czysta woda rozcienczasz brud w rzekach. Chwala Ci ! Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver138 Zgłoś Napisano 13 Września 2013 Brudną wodę mam podłaczona przez zawór blokujący do dolnopłuka !Po napełnieniu odcina.Druga rurka przez trójnik idzie do zbiornika na scianie który zasila umywalkę opadowo ,w łazience i problemu ni ma . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 Odkopię temat. Na dniach będę zakładał nówkę RO3. Jak to jest z tym płukaniem filtrów przed montażem? W instrukcji nie ma wzmianki o tym. Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luk Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Wypłucz, wypłucz - zobaczysz jaka woda z węglowego będzie lecieć. Są też opinie że takim syfem z wkładu węglowego można "zapchać" (uszkodzić w jakimś stopniu) membranę - nie ma co ryzykować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbix Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 chm,mnie frapuje 1 rzecz,czy w filtrze RO do morszczaka musi być wkład mineralizujący? czy lepiej sobie odpuścić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2014 Taki filtr mineralizyjacy być nie może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makok Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Na youtubie jest 10k filmów w 173 językach o tym jak zamontować, z czego złożyć RODI. Może warto poszukać? EDIT: na moim kanale YT znajdziecie dwa obszerne filmy o RO. Może pomogą. wysłane z kieszonkowego miniekraniku Edytowane 14 Października 2014 przez makok (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach