Tweety8888 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Podoba mi się Oby tak dalej. Cytuj Juwel 200 l. 4 x t5-24w Skimer. Bubble-magus C3.5 Cyrkulacja maxi jet 1200 Start 01.10.10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ali_Maga Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Halo,halo, możesz wrzucić jakąś wiosenną aktualizację? Bardzo jestem ciekawa jak Twoja kosteczka! Cytuj The cure for anything is salt water - sweat, tears, or the sea. Isak Dinesen (Baroness Karen Blixen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Wiosenna aktualizacja. A w międzyczasie: - zbyt bogata sól zmiana na Instant Ocean - walka o spadające Ca i Mg - powrót do soli RedSea - uciekająca Rico - była na kamieniu po lewej, jest z tyłu - walka o spadające KH - dokończona lampa LED A tu kilka wiosennych zdjęć Chora euphylia Edytowane 29 Września 2013 przez MrHW (wyświetl historię edycji) Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 10 Października 2013 śliczna ta wiosenna aktualizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Jakiś glon mi się pojawił. Widac go na ogólnym zdjęciu na dole. Wygląda jak taka czerwona powłoka, którą łatwo zdjąć. Podobne do sinic ze słodkiego tylko czerwone. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Co to jest? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Co to jest?Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Pewnie tez sinice,a konkretnie cyjano. baszurek nadaje mobilnie...(bez polskich znakow - krzakom po edycji mowimy stanowcze:NIE)... Edytowane 15 Października 2013 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 15 Października 2013 A czym to zamordować? Bo mi na Briareum włazi. P Ch Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Poszukaj na forum,tematow o cyjano jest mnostwo. Mozesz pokombinowac ze zmiana cyrkulacji,czy innych sposobow,ktorych opis tam znajdziesz,a jesli chodzi o chemie to tylko chemiclean. baszurek nadaje mobilnie...(bez polskich znakow - krzakom po edycji mowimy stanowcze:NIE)... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bkrywo Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Fajna skała powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Z mordowania cyano chemicleanem nic nie wyszło. Nie wiem czy małe tego było czy co? Nic nie znikło. Są tylko przy przedniej szybie, ale za to mają się doskonale. Mała aktualizacja baniaka. Euphylka po prawej zaczęła dzielić jeden łepek. A to nowy nabytek, bo mi z tego miejsca zwiała yuma. Resztki widać na górze. Pzdr Piotr BTW. Jak długo żyją krewetki? Edytowane 11 Listopada 2013 przez MrHW (wyświetl historię edycji) Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrHW Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Tak wygląda to dzisiaj. Tyle, że szkło się troszkę rozciągnęło. Reszta w temacie 220 litrów. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez MrHW (wyświetl historię edycji) Cytuj panele fotowoltaiczne - prąd ze słońca Zaufany elektryk Usługi księgowe Mydł;o domowe Akwarium 100x55x40(220L). Odpieniacz H&S 150 na pompie Tunze Hydrofoamer Silence 9430.040. Obieg NJ 3000. Skała sucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hipis Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2015 hej a czym tu świeciłeś w tej kostce dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach