88malolat Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Mam do sprzedanie akwarium słodkowodne z pyszczakami i całym zestawem. W skład zestawu wchodzi: 1.ryby - yellow 2szt ok. 6-7cm -pseudotrpheus socolofi 1szt ok. 8-10 cm -pseudotrpheus demasoni 1sz ok. 8-10 cm -red red 2 szt ok. 7 cm -red red 7 szt do 5 cm -bocja wspaniała 1szt ok. 7 cm -glonojad 1 szt ok. 7 cm 2. akwarium -akwarium 80x30x40h profilowane klejone czarnym silikonem (akwarium wioadomo nie jest nowe posiada rysy od czyścika) -pokrywa z 2 świetłowkami t8 (nowe startery, jedna swiatlówka niebieska, druga sie spaliła) -podstawa 3.dekoracaj -piasek drobny ok 6 kg -pąkle 3 szt -wapień filipiński 5 kg -mam jeszcze waderko żwirku ok 7 litrów 4.osprzęt -termometr -grzałka z termostatem 150W -filtr tetra tec ex 700 -czyścik magnetyczny -szafka pod akwarium robiona na zmówienie 100x43x54h kolor orzech, blat 4 cm (szafka w jednym miejscu troche spuchła ale nie jest to bardzo widoczne). 5.testy i pokarm -200 tabletek spiruliny -tropikal kropelkowy ph ok. 170 testów ( lekko przetermoniowany ) -dajana no2 ok 40 testów -dajana no3 ok 40 testów -tetra nitreite minus 2/3 opakowania. (opakowanie 250ml/160g) Cena jak mnie interseuje to 400zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 to nie to forum sami posoleni Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Wiem ze nie to forum, ale kilka osób ma nie tylko solniczki w swoich domach i może się skusi. Pozdrawiam i zachęcam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekk Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 bocja z pyszczakami.... Hodowla kotów brytyjskich Szczecin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2012 Dostałem to co miałem z nią zrobić ??? Na obiad zjeść ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 olaboga... biotopy się pomieszały trzebabyło oddać bocje do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 sprzedane. prosze o zamkniecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach