Skocz do zawartości
dante-81

wyciąganie danych???

Rekomendowane odpowiedzi

witam...

temat w off-topi'e...

miałem przerwę w dostawie netu ze wzg. na wymianę okablowania na budynku, więc zebrało mi się w skrzynce trochę wiadomości...

normalnie tego typu mail'e lądują w koszu z automatu, ale że nie miałem netu, a czekałem na kilka wiadomości z zagranicy, to przyjrzałem się temu bliżej... i ???

od: lizzy dickinson<dionlizzy@yahoo.com> do: undisclosed recipients

Halo

Dzień dobry kochanie, jak się masz tam? Mam nadzieję, że są w porządku. Nazywam się Kate. Widziałam dziś na swoim profilu (nano-reef.pl) i stał się zainteresowanie tobą. Proszę pisać do mnie tak, że ja daje pełne wyjaśnienie sobie. Czekam, aby zobaczyć swoją szybką odpowiedź na moje podziękowania skrzynki pocztowej.

kate

skąd to i co to???

pozdrawiam Dante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem Ci profil masz faktycznie ładny i ta czapka :p;)

A na poważnie. Typowy spam. Dostałeś to ma email jaki masz podany na forum ?

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak..., wpisali w nawiasie (nano-reef.pl) czyli świadomie się podszywają nie???

pozdrawiam Dante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tam.

Kasia zobaczyla Twoje zdjecie, to pisze. Nie wierz Skoczkowi ani nie podawaj mu jej adresu.

Do mnie juz pare razy pisala corko bojownika w Afryce, ktory siedzi, a ona nie moze podjac kilkudziesieciu milionow dolcow z konta taty (wlasciciela pol roponosnych). Jak jej podam dane bankowe, to mi przeleje pieniadze a ja mialbym z tego 25%.

Jak ktos chce i ma obywatelstwo UE to moze swoje dane podac. Ja zaproponowalem, ze jak poda nr swojego konta, to przesle 2 euro na banany.

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no, ja też dostaję tego rodzaju syfy..., codziennie oczywiście inne; ale nigdy się nie podpierali nano-reef...

a swoją drogą to warto napisać do dziewczęcia i się hajtać - jak tatuś wyjdzie z ula będziesz w złotych butach chodził! :thumbup:

...tylko w nich nie pływaj... :baby:

pozdrawiam Dante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nanokaczor

Tyle, że ona [o ile to wdziewczyna] nie "umi speakować po polska"... Tak pisać to potrafi każdy, w prawie kazdym języku - wystarczy uzyć internetowego "tłumacza".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od kilku miesięcy dostaję takie, na dodatek udają że sama je sobie wysyłam i przychodzą na tlko jeden firmowy adres.

Zapraszamy wszystkich do procesu rekrutacji i korzystając z tej okazji chcemy państwu wyjaśnić,

na czym polega ta oferta i jakie są do niej wymagania.

Zaznaczona pozycja przewiduje bardzo giętkie godziny pracy, zwykle od 2 do 8 godzin dziennie,

i zapewnia wam minimalny okres pracy 20 godzin na tydzień.

Aby rozpocząć pracę z nami, nie są wymagane od państwa żadne wpłaty.

Jest to idealna okazja dla osób poszukujących pracy w niepełnym wymiarze, osób, króre niedawno przeszedli na emeryturę,

kobiet na urlopie macierzyńskim i ludzi, biorących urlop naukowy.

Praca zapewnia miesięczne wynagrodzenie w wysokości 2000 EURO plus prowizje i praca zaczyna się od

poniedziałku o 9 rano do 5 po południu oraz w sobotę od 9 rano do 1 po południu.

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani, zadzwońcie lub napiszcie do nas, aby uzyskać więcej informacji.

kontakty naszej firmy: Chris@lazarskipl.com.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.