mirekaju Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Ja dokonałem wyboru na te święta, tym razem choinka z lasu zawitała. Tata dostarczył i dzieciaki teraz frajde ze strojeniem mają. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 To co robimy konkurs...?jak tak to lecę swoją ubierać też żywą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Buchnales choinke z lasu?Gajowy Marucha wie? baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Buchnales choinke z lasu?Gajowy Marucha wie? baszurek nadaje mobilnie... Marucha nie wie ale wie Druh Boruch ale niema Druha Bo rucha . A to moja na Wyspach Dalekich. Klimat być musi... Edytowane 23 Grudnia 2012 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 U mnie tradycyjnie co roku żywa, sosna czarna. Tato leśniczym, mama w biurze, cała rodzinka w Lasach Państwowych. Więc troszeczkę wstyd jak by była sztuczna hhe Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Ja tez co roku zywa, chociaz w irl trzeba sie nalatac, zeby nie kupic miotly tapatalk Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach