gregor.gg Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 jak w temacie ,po zakupie wymienilem mesh na nowy i do dzis nie czyscilem,odpieniek chodzi na nim od 3.11.2012 ja czesto go czyscic, pytanko jeszcze czy na igle bedzie rownie cichy jak na meshu bede wdzieczny za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Ja wszystkie pompy czyszczę średnio co pół roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor.gg Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 ja nie pytam o pompy tylko konkretnie o mesh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 ja nie pytam o pompy tylko konkretnie o mesh Dla mnie logiczne jest ze jak czyszcze pompę to czyszcze też wirnik - ale może jestem dziwny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Mesch czyściłem może z dwa razy . Zależy jaki jest gęsty i ile łapie syfu.Zazwyczaj pod bieżącą wodą wystarczy wypłukać.Osobiście wolę mescha od igły ,ładnie pieni i pompa jest cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach