TMK Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o formalinę tomam pewne wątpliwości.Mianowicie studenci medysyny spędzją 2x 3 hodziny zegarowe w tygodni na anatommi gdzie stężenie formaliny jest -No większego się nie da zrobić. Wszyscy płaczą, a na początku oddychają przez chusteczki krztuszą się itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Gdy mój kot wychodzi z kuwety wtedy ten cały NDS wylatuje w kosmos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 ciesze sie z decyzji założenia tematu, ze mamy m.in Ciebie Włodku, fachowca z krwi i kości i po drugiej stronie laików jak ja w tym temacie, ktorzy czasami cos uslysza i chca sie podzielic/skonfrontowac te wiadomosci. Liczę na wypowiedzi kolejnych chemików, laborantow, biologów etc. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach