Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Witam jak w temacie jak dozować ten specyfik mam opakowanie 100ml a rafkę 20l czy ten woreczek cały dać do kaskady? Czy dorwać się do pończoch od mojej i usypać a jeśli tak to ile usypać. Pozdrawiam tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryczysko Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 To co kupiłeś wystarcza na 400l wody, tak więc dla Ciebie potrzeba 5ml. Tylko nie zapomnij go dobrze wypłukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Czyli dorwać się do pończochy? tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solo123 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 u mnie purigen chodzi w tubie ale w twoim przypadku to nie wypali jedynym rozwiazaniem jest ponczocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Ok to dam 10ml do ponczochy;) tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solo123 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 5 ml nie wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 5 ml nie wiecej A czemu nie? Co by się stało gdyby wsadził całość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Jak wyżej co by się stało? tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Bo tak gdybając 5 ml średnio na 2 lub 3 miesiące to paczkę 100ml mam do końca życia;d tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Nic się nie stanie. Wielokrotnie wsadzałem ten woreczek w obiegu akwarium 100l bez żadnych skutków ubocznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 mozna dac spokojnie 10 ml, nic zlego sie nie stanie pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Ale 100l to nie 20 dlatego pytam;) tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 To jak ostatecznie dozować czy całe bo trzymam w ręku i niewiem co zrobić tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikkor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Zdozowałem;) temat do zamknięcia tapatalk 2 wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach