tdew Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 Witam Kupiłem poprzez opcję Kup teraz coś na allegro, nie zapłaciłem (odbiór osobisty). W aukcji była informacja o czasie realizacji - 3 dni. Na tą chwilę czekam już 30 dni i mam pytanie czy od strony prawnej jest określona jakaś granica czasowa na realizację aukcji po której mozna odstąpić od umowy kupna. Nie zamierzam czekać wiecznie, wolę to kupić na innej aukcji a chciałbym uniknąć nerwowych sytuacji gdy sprzedający po pół roku wreszcie sprowadzi przedmiot aukcji. Oczywiście kontaktowałem się ze sprzedającym, na początku poinformował że musi przedmiot sprowadzić, na ostatniego maila nawet nie odpowiedział. Pzdr Cytuj BK 250, 4 x SOW-20, LED 800W, TEC III NG, Deltec PF 601, ZEOvit-Filter Easy Lift Magnetic M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 Nie masz się co przejmować jeśli wina leży po stronie sprzedawcy, który piszesz nie dotrzymał warunków transakcji Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madchicken Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoś spór, na allegro jest taka funkcja. Może się przestraszy. Cytuj Zbiornik 250l + sump 40l, 35kg LR, 200W LED, Cyrkulacja 2x tunze6045. Algescurber, Odpieniacz Deltec APF600, OC3500, Reszta w budowie;-) www.toronegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 Dokładnie opcja - centrum sporów...pociśnij gościowi i na bank się odezwie...miałem tak już 3razy i za każdym razem poskutkowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach