Mystik Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Cześć Ma ktoś może te pompy jak w temacie i może mi coś o nich powiedzieć? Głównie chodzi mi o głośność, szczególnie w porównaniu z pompami AT. System sterowania wydaje się być ok. z filmów na youtube wygląda na idealnie dopasowany do potrzeb akwarium morskiego. Cytuj pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Ale po co przepłacać jak można kupić aqua trentu dużo tańsze i nasze Edytowane 2 Lutego 2013 przez jacekberetłódz (wyświetl historię edycji) Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Podbijam bo widzę, że kolega Jacek dał bardzo wyczerpującą odpowiedź Czy ktoś używa tych pomp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 16 Września 2013 i co nikt tego nie używa?? Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 17 Września 2013 Ja urzywam jest głośna PrYnajmniej moja o dziwo jeden z kanałów jest glosniejszy od innego sterowanie jest super programowanie itp.Robia je z różnymi silnikami moja jest z tym mniej dokładnym czyli minimalna dawkę mam 0.5ml Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach