airmaxxx Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) montipora nodosa (rzadkość z fiji) - niebieska-purpura i seledynowe odrosty -170pln Montipora talerzowa - czerwona, wielkość ok 8cm, 50pln odbiór wyłącznie osobisty z Warszawy. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez airmaxxx (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 wysylasz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 mogę wysłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 PW 600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 wyślij mi dokładne fotki na jkolodziejczyk@nplay.pl pozdrawiam jacek ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) aktualizacja w pierwszym poście Edytowane 30 Czerwca 2013 przez airmaxxx (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) masz jeszcze talerzówki Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 które talerzówki? jedna jest tu w ogłoszeniu. Mam jeszcze dwa inne kolory ale bez podstawek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Cos mi sie sprzatnal ostatni up- n to up! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2013 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 13 Lipca 2013 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach