Komarek Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Witam serdecznie Mam możliwość zakupu takiego nowego odpieniacza w dobrej cenie. Czy ktoś go używa? Jak się sprawuje - stabilność pracy, wydajność, głośność? U mnie pracowałby w ok, 250l w obiegu z sumpem , obsada głównie miekkie i LPS, kilka ryb. Na obiegu NJ1700 A może ktoś ma do sprzedania taki odpieniek używany? Będę wdzięczny za opinie Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Dla miekkich i lps bedzie ok. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Dla miekkich i lps bedzie ok. Zapomniałem dodać - odpieniacz nie dla mnie - dla mojej znajomej. Ma z założenia być cichy, prosty, jak najbardziej bezobsługowy. Czy ten taki jest? Ewentualnie co innego polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach