qba25 Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 a TY kolego jestem normalnym klientem ktorego obowiazuja zasady jak kazdego innego klienta w PL . Niewazne czy jest to pompa obiegowa czy cos innego , tym bardziej ze napisalem ze miales na ten czas zastepcza pompe ,raz bedzie tak ze naprawia Ci sprzet na drugi dzien a innym razem za dwa tygdnie , pisanie na forum nic nie daje , moim zdaniem to nie ma sensu i juz , owszem fakture masz otrzymac taka jak Inmar, koniec kropka ale po co wysylales orginal ? kopia jest tak samo wazna jak orginal i nie trzeba go wysylac, zostaje w domu w razie W , myslisz ze jestes jedynym klientem ktory zwraca sie o reklamacje ? jak masz jakis problem to idz do rzecznika praw konsumenta i wyjasnij sprawe przez niego i juz ,a co do zakupow z 35% rabatem ,to ............. sorki ale takie mam zdanie na ten temat ,pracowalem przez 6 lat w firmie z obsluga klienta i wiem jak moga zachowac sie klienci , jak rowniez i serwis , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 a TY kolego jestem normalnym klientem ktorego obowiazuja zasady jak kazdego innego klienta w PL . Niewazne czy jest to pompa obiegowa czy cos innego , tym bardziej ze napisalem ze miales na ten czas zastepcza pompe ,raz bedzie tak ze naprawia Ci sprzet na drugi dzien a innym razem za dwa tygdnie , pisanie na forum nic nie daje , moim zdaniem to nie ma sensu i juz , owszem fakture masz otrzymac taka jak Inmar, koniec kropka ale po co wysylales orginal ? kopia jest tak samo wazna jak orginal i nie trzeba go wysylac, zostaje w domu w razie W , myslisz ze jestes jedynym klientem ktory zwraca sie o reklamacje ? jak masz jakis problem to idz do rzecznika praw konsumenta i wyjasnij sprawe przez niego i juz ,a co do zakupow z 35% rabatem ,to ............. sorki ale takie mam zdanie na ten temat ,pracowalem przez 6 lat w firmie z obsluga klienta i wiem jak moga zachowac sie klienci , jak rowniez i serwis , pozdrawiam pompa byla kolegi z wawy ktora byla na sprzedaz i nie dam niestety rady wlasnie przez to jej sprzedac ,, pozatym to nie oto chodzi ,,, temat pompy jest zakmniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach