wrsdz Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 hej wszystkim. Niedlugo minie 3 tygodnie jak wystartowalem na suchej skale mojego CUBA 60 litrow. temat do przesledzenia pod linkiem ponizej: http://nano-reef.pl/topic/52693-sera-cube-60l-powrot/page__gopid__535118#entry535118 Z racji tego iz w akwarium procz suchej skaly + zywego piachu oraz bakterii jakie leje nie ma nic , nasuwa mi sie pytanie : - kiedy powinienem wystartowac z odpieniaczem / ( zakupilem Hydor NanoSkim ,dedykowany do 1 z komor) ? - mam wrazenie ze powienienem poczekac jeszcze - nie wiem czy sluszne? Mogl bym prosic o rade ? dziekuje z gory Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Ja bym wstawił teraz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Wstaw teraz, w końcu odpieniacz poza usuwaniem zanieczyszczeń tez napowietrza wodę. Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Ja bym wstawil 3 tyg temu Rob. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Ja bym wstawil 3 tyg temu Rob. musze sie zgodzic Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach