radament Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 witam stałem się posiadaczem 4 rybek ale nie mogę ich zidentyfikować dodam, że kopie nory w piasku - być może szykuje się do tarła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 garbik łobuz Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefbos Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Jeśli ma niebieskawy, metaliczny połysk to pewnie Pomacentrus philippinus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radament Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli ma niebieskawy, metaliczny połysk to pewnie Pomacentrus philippinus. Pomacentrus philippinus ma czarną kropke przy płetwie a moje mają na końcu skrzel na wysokości oka Edytowane 14 Lutego 2013 przez radament (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radament Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 wszystko wskazuje że to jest Neopomacentrus azysron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach