jacekberetłódz Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość ja czekałem 26 miesięcy tak 26 miesięcy a zmieniałem chyba ze 3 ukwiały Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 oka to czekamy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Poczekaj, moje długo nie mogły się zadomowić po likwidacji ukwiału. Po kilku miesiącach spodobała im się Euphyllia yaeyamaensis i teraz jej nie odstępują. Nawet ostatnio ikrę pod nią złożyły. Cytuj Pozdrawiam Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Moje pływają sobie od Euphyllii do Euphyllii, ale najbardziej lubią E. glabrescens. Początkowo pływały tylko w jednej i ona niezbyt szczęśliwie się z tym czuła, ale w tej chwili jakoś się to rozkłada, siedzą czasami też w ancorach, trochę pływają w toni, ogólnie korale jakoś nie cierpią na tym specjalnie a i błazny chyba sobie ich towarzystwo chwalą, bo żyją już w ten sposób kilka lat. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach