Zabster Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Witam , poszukuje osoby która przetrzyma mi żółtka na jakiś tydzień czasu. Rybka zdrowa rozmiar jakieś 7 cm.Wcina wszystko . Powód ? Mam brzydala i trochę apitazji . Żółtek może nie tyle co gania ale ogranicza mu przestrzeń i brzydal jeszcze nie ruszył ani jednej róży. Chcę zobaczyć czy jak żółtka nie będzie to brzydal zajmie się swoją robotą . W zamiana mogę podarować jakąś szczepkę zoa. Interesują mnie osoby z Warszawy i odpowiednim akwarium dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Masz do dyspozycji jeszcze sump (o ile posiadasz) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Sump mam trzy komorowy . Odpieniacz / skała / pompa obiegowa . Mało miejsca i jest nie oświetlony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Jeśli faktycznie to kwestia tygodnia czy dwóch i żółtek nie będzie miał do Ciebie pretensji że oddałeś go do małego zbiornika to mogę go przygarnąć. Będzie miał co robić bo trawniczek mały rośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach