tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Chcialbym was prosic o pomoc w imieniu mojej ciocie, chodzi o glosowanie na koiete roku naszego miasta, ciocia jest szefowa stowarzyszenia pomagajacego niepelnosprawnym i mysle ze to jej powinna przypasc ta nagroda, jesli mozecie i tez tak myslicie prosilbym o oddanie 5 glosow na Elżbiete Piotrowska z gory dziekuje link do glosowania http://rybnik.naszem...ebf4362640cc911 mozna oddac 5 glosow Edytowane 7 Marca 2013 przez tomorbk (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) dzień kobiet kojarzy mi sie z gożdzikami i alkoholem heh typowa komuna sory ja kocham kobiety ale nie 8 marca czyli 364 dni tylko. Edytowane 7 Marca 2013 przez p@weł (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 to nie chodzi o to czy sie kocha 1 dzien czy caly rok bo to oczywiste ale raz w roku jest taka akcja i chcialbym zeby cioci sie udalo wygrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 heh jest taka akcja żeby dać piataka hahahah text z filmu jakiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 chlopaki nie placza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 bingo pozdrawiam ciocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikita Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 dzień kobiet kojarzy mi sie z gożdzikami i alkoholem heh typowa komuna sory ja kocham kobiety ale nie 8 marca czyli 364 dni tylko. To żle Ci się kojarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 elka przejdzie zagłosowałem heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 może mi sie żle kojarzy ,bo ja leciwy jestem i pamiętam jak piwo od 13.00 sprzedawali heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 dzień kobiet kojarzy mi sie z gożdzikami i alkoholem ... Czyli z najlepszym. Goździk to piękny i niedoceniany kwiat. Nie znam cioci ale przeczytam to co pod linkiem i kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Czyli z najlepszym. Goździk to piękny i niedoceniany kwiat. Nie znam cioci ale przeczytam to co pod linkiem i kto wie... kiedys nawet o jej stowarzyszeniu byl program na tvp1 elka przejdzie zagłosowałem heh dzieki Edytowane 7 Marca 2013 przez tomorbk (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 tera o gożdziki trudno,pytałem dzisiaj bo dla mojego synka chciałem żeby rano dałmamie tzn żonie mojej,bo ja nie obchodze tego święta .znaczy nie solidaryzuje sie,ale dziecku kupiłem róże żeby dał mamusi rano...a gożdzików nima hahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 A ja myslalam ze chcesz jakiejs pomocy z zakupem prezentu czy coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Jak chcesz PRL, to goździki, bombonierka i rajstopy. Za bardzo chyba się przejąłeś tymi "symbolami" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 A ja myslalam ze chcesz jakiejs pomocy z zakupem prezentu czy coś! z pomyslem na prezent nie mam problemu chce pomoc cioci wygrac plebiscyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 zagłosowane a co mi tam ! Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Pokaz ładne swoje akwarium to zaglosujemy. Musimy zobaczyć jak dbasz o zwierzaki Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 może mi sie żle kojarzy ,bo ja leciwy jestem i pamiętam jak piwo od 13.00 sprzedawali heh To prawie tak jak w niedziele w tesco IE;) Ciociu? Nadchodzimy z pomoca... ; D Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wotciech Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Jak chcesz PRL, to goździki, bombonierka i rajstopy. Za bardzo chyba się przejąłeś tymi "symbolami" poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Pokaz ładne swoje akwarium to zaglosujemy. Musimy zobaczyć jak dbasz o zwierzaki mozesz zobaczyc w dziale nasze akwaria "soloneza czas zaczac" To prawie tak jak w niedziele w tesco IE;) Ciociu? Nadchodzimy z pomoca... ; D dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Ode mnie też poszło. Podoba mi się twoja inicjatywa i działalność cioci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka S Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Głos oddany To miłe, że wspierasz ciocię Cytuj http://nano-reef.pl/topic/73719-375l-euphylliowo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Tylko pokaz cioci forum I powiedz, ze tu sami dobrzy ludzie... Pzdr Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 dzieki wam wielkie przypominam ze mozna oddac 5 glosow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka S Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 dzieki wam wielkie przypominam ze mozna oddac 5 glosow Trzeba było tak już w pierwszym napisać - idę klinkąć jeszcze 4 razy Cytuj http://nano-reef.pl/topic/73719-375l-euphylliowo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach