Maras 55 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Witam. Jak w temacie, w Świnoujściu powstają nowe solniczki. Nie podam teraz litrażu docelowego, bo jeszcze nie wiadomo. Na razie to wygląda tak; Autorem całego przedsięwzięcia jest Adam, który w ubiegłym roku otworzył w Świnoujściu pierwszy sklep z morszczyzną . Turyści i "oglądacze" byli inspiracją do rozszerzenia ekspozycji w muzeum morskim, w Świnoujściu, o dział z żywą rafą i nie tylko. Oj będzie się działo To tyle na początek, jak będzie zainteresowanie tematem, to będą aktualizacje. sorki za jakość zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 fajne było by zobaczyć większe zdjęcia Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 55 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 o/k poprawię się. Obecnie tylko tym dysponuję. To było robione tak na szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczew Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Byłem w muzeum jakieś dwa-trzy tygodnie temu i faktycznie prace trwały. Na pewno się pojawię jak już będzie wszystko gotowe... Cytuj A miało być tak pięknie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 55 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Byłem w muzeum jakieś dwa-trzy tygodnie temu i faktycznie prace trwały. Na pewno się pojawię jak już będzie wszystko gotowe... A miało być tak pięknie ... będzie pięknie - zapraszamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattszych Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 A miało być tak pięknie ... będzie pięknie - zapraszamy A kiedy tak będzie?;-) Oczywiście się zjawię i chętnie popodziwiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 55 Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Wkrótce, woda już płynie, skała dochodzi. Jeszcze drobna kosmetyka ,no i obsada. Trzeba to jakoś podzielić tematycznie. Znając Adama to zrobi to szybko i na pewno dobrze. Ja chciałem poprawiać jego jego wskazówki (po swojemu) w mojej solniczce, poprawiałem - nawet dwa razy. Teraz już robię jak mi doradza. Edytowane 14 Marca 2013 przez Maras 55 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattszych Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 Wkrótce, woda już płynie, skała dochodzi. Jeszcze drobna kosmetyka ,no i obsada. Trzeba to jakoś podzielić tematycznie. Znając Adama to zrobi to szybko i na pewno dobrze. Ja chciałem poprawiać jego jego wskazówki (po swojemu) w mojej solniczce, poprawiałem - nawet dwa razy. Teraz już robię jak mi doradza. Dzisiaj byłem w Muzeum, rzeczywiście będą tam mega fajne akwaria! Na żywo wszystko robi extra wrażenie! Już nie mogę się doczekać efektu finalnego!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 55 Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 Sklep oczywiści będzie działał, tylko w innym miejscu (obok Bielików), jak tylko ruszy ekspozycja. Tylko morszczyzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 Piękny projekt. Jak kiedyś będę w okolicy to na pewno wpadnę. Tylko dajcie zdjęcia które da się obejrzeć bo te które są w wątku to totalna lipa. Nic tak na prawdę nie widać. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 55 Zgłoś Napisano 15 Marca 2013 Przyjmuję krytykę z pokorą, w tej dziedzinie nie jestem dobry , ale postaram się naprawić błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ACIT1 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Link do krótkiego reportażu o wystawie : http://www.tvslowianin.pl/index.php/487-amfipriony-juz-w-akwariach Cytuj https://www.facebook.com/pages/Rafa-Koralowa-Świnoujście/267244903483158 RAFA KORALOWA ŚWINOUJŚCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach