ireck Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Witam! mam coś takiego w akwarium! Co to jest bo mam tego mnóstwo takie chowające się w rurkach i nie tylko!!Opanowuje nawet szkielety korali ? Edytowane 25 Marca 2013 przez ireck (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 rurówki małe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 to są rurówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 No już ci zazdroszczę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 Rozgwiazda Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Rozgwiazda Dobre ale się uśmiałem sorry za off top ale ubawiło mnie to Plus za dobry humor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach