diabeł Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam. Szukam lampy do mojego baniaka 110 długości x 65 szerokości x 55 wysokości czy wieszając takie 2 lampy coś ciekawego wyjdzie? Co myślicie na temat tych lamp ? http://allegro.pl/sciemnialna-lampa-led-120w-led-grow-nowy-model-i3131140513.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 mam takie u siebie i jestem zadowolony. Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabeł Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Korale mają przyrosty na tej lampie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 jestem w posiadaniu takiej lampy mam miękkie i rosną bez problemu lecz wydaje mi się że przy długości 110cm boków może ci nie doświetlic Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabeł Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Ale chciałem 2 takie lampy dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 ja mam u siebie 2 szt i one świecą mi na skałę czyli tam gdzie korale rosną a dalej mnie nie interesuje bo szkoda oświetlenia dla szyb. Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabeł Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 a miales moze okazje ja rozebrac ? chodzi mi o to co ma w srodku czy mozna jakis bardziej skaplikowany sterownik wrzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek26 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 ja mam jakies 3 mies 2 lampy i acry rosna,jestem zadowolony kolory tez wporzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach