bombsheep Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Witajcie chcę Was prosić o pomoc w zidentyfikowaniu czegoś co zarasta mi skały... Nie jestem do końca przekonany co to jest, myślałem ze to jakieś zwykle glony, jednakże podejrzewam, że to jakaś sinica bo w niektórych miejscach są nieliczne bąbelki Prosiłbym Was jeszcze o podanie paru sposobów pozbycia się tego ewentualnie wklejcie jakieś linki jak to usunąć Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich p.s. wybaczcie za słabą jakość zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Cyjanobakterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 a możecie mi powiedzieć co jest przyczyna powstania plagi cyjano?? chce zapobiec niż później z tym znowu walczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach