luft Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zadzwoniła do mnie kobieta z biura podróży X w Skrócie oferowała voucher na wakacje 7 dni na teneryfie dla 2 osob za 499zł do wykorzystania w 2 lata płatność przy odbiorze przesyłki kurierskiej (specjalny kurier, który dziś jest w moim mieście) dobry kant nie? Podziękowałem. dodam, ze oferta adresowana była dla firm na podstawie losowania z panoramy firm. Masakra Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 A co bylo w cenie? Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 7 dni w 4gwiazdkowym hotelu dla 2 osob warunkow dalszych moglem wysluchac przez telefon ale juz nie miałem ochoty Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie koniecznie. Po pierwsze: niski sezon po drugie: brak dolotu w cenie Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Może być tak wiele telefonów dostaję z wciskaniem czegoś, tak wiele "okazji", że nie rzucam sie na nic będę chciał to sam znajdę, a nie będę się pukać w czoło, bo tego bym nie przeżył Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Po za tym Hiszpania doplaca do turystyki, no i nie miales w tym wyzywienia, a jego wykupienie jest obowiazkowe A abstrahujac od tematu, polecam. Ciekawa wyspa Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez AdamB (wyświetl historię edycji) Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach