Lurthel Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam, kupiłem taki przelot: I mam dylemat. 1. Po pierwsze którą stroną do góry, a którą do dołu, albo inaczej która strona ma być wewnątrz komina. 2. W środku jest taka jakby biała uszczelka która przy skręcaniu zaciska się na rurze, czy to wystarczy aby nic nie ciekło czy rurę i tak trzeba wkleić? Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 NA ODWRÓT NIŻ NA FOTCE Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 1) dołem do środka akwarium, czarna gumowa uszczelka w środku, biała na zewnątrz 2) wystarczy skręcić - nic nie powinno przeciekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 I wszystko jasne, dzięki za pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 Jak bedzie przeciekać to możesz posmarować silikonem na około ja tak miałem. Przelot był na styk z otworem ale trochę krzywo skręciłem i zalałem baniak i potem kupiłem mały silikon akwarystyczny dostępnym chyba w każdym zoologicznym i na około posmarowałem i przestało się "pocić" Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach