Kośmid Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2013 Mojego Sarcopythona o średnicy 15-20cm mam od małego grzybka już dosyć długo. Z rok temu przytaszczyłem z Akwa-świata Amphipiorna Ephippium. Zdążył już pociemnieć na łuskach ( taki objaw dorastania ). Dzisiaj w ramach leczenia kaca właściwie non stop jestem face to face z moim zbiornikiem i stwierdzam, że miłość rozkwitła. Myślałem, że błazenek raz na jakiś czas wpływa sobie do Sarcopythona. Okazuje się, że podoba mu się tam a Sarco przyzwyczaił się do lokatora. Taka przyjaźń nie dziwi mnie wcale bo błazenki taką mają przecież ale interere mnie inna sprawa. Czy błazenek nie stanie się zbytnio agresywny z czasem dla każego kto podpłynie za blisko kielicha Sarcopythona ? Zauważyłem, że lekko odgania Chrysypitere bo ona też ma w nawyku pływać w poblizu. Nie będzie agresywny i zazdrosny ? Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2013 czemu tylko jeden błazen? Nie ma panienki to mu smutno... Błazny najlepiej trzymać parkami. Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazek.z.lasu Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2013 czemu tylko jeden błazen? Nie ma panienki to mu smutno... Błazny najlepiej trzymać parkami. przecie Kośmid napisał że jego błazenka pokochała pytonga , więc jest już para , a że pozagatunkowa to szczegół doprawdy nieistotny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2013 czemu tylko jeden błazen? Nie ma panienki to mu smutno... Błazny najlepiej trzymać parkami. Jak nie ma panienki to sam jest już panienką. P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2013 Marek, moze nie bedzie az tak agresywny jak bylby pilnujac potomstwa. Wtedy nikt by mu nie podskoczyl, te ryby nie znaja strachu. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach