Skocz do zawartości
Kośmid

Błazenek + sarco = <3

Rekomendowane odpowiedzi

:welcome:

Mojego Sarcopythona o średnicy 15-20cm mam od małego grzybka już dosyć długo.

Z rok temu przytaszczyłem z Akwa-świata Amphipiorna Ephippium.

Zdążył już pociemnieć na łuskach ( taki objaw dorastania ).

Dzisiaj w ramach leczenia kaca właściwie non stop jestem face to face z moim zbiornikiem i stwierdzam, że miłość rozkwitła. Myślałem, że błazenek raz na jakiś czas wpływa sobie do Sarcopythona.

Okazuje się, że podoba mu się tam a Sarco przyzwyczaił się do lokatora.

Taka przyjaźń nie dziwi mnie wcale bo błazenki taką mają przecież ale interere mnie inna sprawa.

Czy błazenek nie stanie się zbytnio agresywny z czasem dla każego kto podpłynie za blisko kielicha Sarcopythona ? Zauważyłem, że lekko odgania Chrysypitere bo ona też ma w nawyku pływać w poblizu.

Nie będzie agresywny i zazdrosny ?

90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu tylko jeden błazen? Nie ma panienki to mu smutno... Błazny najlepiej trzymać parkami.

*** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu tylko jeden błazen? Nie ma panienki to mu smutno... Błazny najlepiej trzymać parkami.

przecie Kośmid napisał że jego błazenka pokochała pytonga , więc jest już para , a że pozagatunkowa to szczegół doprawdy nieistotny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie ma panienki to sam jest już panienką.

P.

Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001,  kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek,

moze nie bedzie az tak agresywny jak bylby pilnujac potomstwa. Wtedy nikt by mu nie podskoczyl, te ryby nie znaja strachu.

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.